teisipäev, 28. aprill 2009

Suur laupäevak


2 mail kell 11.00 LUIDJA SELTSIMAJAS
Palume kõigil seltsi liikmetel ja jõusaali kasutajatel osaleda seltside vahelisest laupäevakust. Meil kõigil on praegu palju tegemist, kuid leidke paar tunnikest ka ühiskondlikule tegevusele.
Kaasa palume võtta rehad, meestel kirved (puud lõhkuda), võileivad ühisele piknikule.

Oleme teile väga tänulikud! Haridusselts Edu ja Sipeko



Rõõm oli kohtuda laupäevakul paljude toredate inimestega. Kohal oli EDU-, SIPEKO liikmed kui ka tublid jõusaali kasutajad.
Hulga tööd jõudsime suure rahva hulgaga ära teha. Noored jõusaali kasutajad olid väga agarad riisujad, nende abiga sai õue vanast lehesodist päris puhtaks. Luidja külas elavad hambaarstide perekondade meespooled valmistasid päris uskumatult ilusa pikniku laua. Ja siinjuures peame tänama kohe Haiti Voolaidi, kes selle jaoks meile annetas laua materjali. Sipeko liikmed olid suurem osa usinasti kuuri juures ametis ja lõhkusid viimased ahjupuud lõhki ja panid osaliselt ka riita. Pärast tulid ka teised neile appi ja ladusid ülejäänud puud ära ja tehti ühiselt kuuri ümbrus korda.
Juba pikka aega on meil mureks olnud vananenud sireli hekk ja nüüd siis talgute korras saime osaliselt vana välja ja loodame et ehk uus mis juba kasvamas tuleb veidi ilusam. Tulevikus tahame siiski istutada päris uue ja korralikuma heki . Aga ega kõike ühekorraga ka ei saa.
Laupäevakut lõpetati väikese tagasihoidliku piknikuga. Laud sai kaetud osaliste poolt toodud võileibade ja pitsadega. Vahetati muljeid ja peeti plaani mida veel võiks teha, et meie maja ümbrus oleks ikka ilus ja korras.
Me täname kõiki osalejaid kes võtsid aega ilusal kevadpäeval ja panid oma panuse seltsimaja heakorrale

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar